Haz

2023-2024 Eğitim öğretim yılında okulumuzu tercih edecek öğrencilerimize yönelik okul tanırım videosu hazırladık.

Haz

2022-2023 Eğitim öğretim yılı sene sonu kurul toplantısını 19 Haziran 2023 Pazartesi günü okul müdürümüz Veli KUTLU'nun başkanlığında online olarak gerçekleştirdik. Toplantıya öğretmenlerimiz online dahil olurken, idarecilerimizde toplantıda hazır bulundular.

Haz

2022-2023 eğitim öğretim yılı müdürümüz Sayın Veli KUTLU'nun kapanış konuşmasıyla sona ermiştir. Müdürümüz konuşmasında  “Çok Kıymetli  Öğretmen arkadaşlarım, Sevgili Öğrenciler, Çok Kıymetli Veliler, Bu günden itibaren 1 yıllık bir maraton sonunda seneyi tamamlamış bulunuyoruz. Bugün alınan karneler öğrencilerin bir dönem boyunca okul yaşantılarında gösterdikleri performansın değerlendirilmesi olacaktır.

Haz

Sınıf arasında yapılan Futbol Turnuvasında AMP-11G sınıfı şampiyon olmuştur. Şampiyonların madalyaları okul müdürü Veli KUTLU tarafından törenle verilmiştir.

Haz

12-15 Haziran tarihler arasında ilimizde gercekleştirilen Hava Sporları Türkiye Birinciliği müsabakalarında okulumuz öğrencileri "Genç Erkekler" takımı kağıt uçak ve roket yarışmalarına katılmıştır.

May

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Millî Mücadelemizi başlatmak üzere Samsun'a ayak bastığı günün 104. yılında  19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı öğrencilerimizin hazırlamış olduğu tören ile coşkuyla kutladık.

May

Okullar arası Hava Sporları yarışmasında dereceye giren öğrencilerimiz okul müdürümüz Veli KUTLU'yu ziyaret etti.

May

Okullar arasında yapılan Hava Sporları yarışmasına öğrencilerimizin başarıları damga vurdu. Öğrencilerimizi ve destek veren öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

May

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığınca düzenlenen "Devlet Teşvikleri Tanıtım Günleri" Valilik meydanında kurulan çadıra okulumuz öğrencileri ziyaret ettiler.

Nis

2022-2023 Eğitim-Öğretim yılında 2 Mart Pazartesi günü Eskişehir'de yapılan Boks müsabakalarında okulumuzu temsil eden öğrencilerimiz 4 Altın 1 Gümüş madalya kazandılar.

İkinci dönem veli toplantısı müdürümüz Veli KUTLU'nun açılış ve bilgilendirme toplantısı ile gerçekleşmiştir.

Erasmus+ Mesleki Eğitim Öğrenici ve Personel Hareketliliği için Erasmus+ Akreditasyonu, kurum ve kuruluşlara Erasmus Programına uzun süreli olarak katılabilme ve hareketlilik faaliyetleri için öğrencilerimizi Avusturya'nın Viyana şehrine yolladık.

12 Mart İstiklal Marşının Kabukü ve Mehmet Akif ERSOY'u Anma Günü Haftası kapsamında öğrencilerimizin düzenlemiş olduğu program Şehit Ömer HALİSDEMİR konferans salonunda öğrencilerimize sunulmuştur.

Erasmus+ Mesleki Eğitim Öğrenici ve Personel Hareketliliği için Erasmus+ Akreditasyonu, kurum ve kuruluşlara Erasmus Programına uzun süreli olarak katılabilme ve hareketlilik faaliyetleri için öğrencilerimizi Avusturya'nın Viyana şehrine yolluyoruz.

Okulumuz Biyomedikal Cihaz Teknolojileri Alanında, çeşitli  kurumların akülü engelli araçlarının bakım ve onarım çalışmalarını öğretmen ve  öğrencilerimizin katkılarıyla ücretsiz olarak yapmaktadır.