Eyl

Sektörel Mükemmeliyet Merkezlerinin Kurulması Yoluyla Mesleki ve Teknik Eğitimin Kalitesinin Artırılması Teknik Yardım Projesi (METEK III) çerçevesinde 3000 öğretmenin iş başında eğitim faaliyetine yönelik olarak Balıkesir’de  11- 22 Eylül 2023 tarihleri arasında düzenlenen işbaşı eğitim faaliyetine okulumuz Yenilenebilir Enerji Teknolojileri Alanı öğretmenleri katılmıştır.

Eyl

Tepebaşı Belediyesi İklim Müdürlüğünün düzenlediği 19 Eylül Avrupa Hareketlilik Günü ve Temiz Enerji etkinliğinde Okulumuz Öğrencileri; okulumuzu ve Yenilenebilir Enerji Teknolojileri Alanını tanıttı.

Eyl

Milli Mücadelenin en önemli zaferlerinden biri olan Sakarya Meydan Muharebesi sonrasında, Gazi Meclisimiz tarafından Mustafa Kemal Atatürk'e 'Gazi'lik unvanı ve "Mareşallik" rütbesi verilmiş ve bu tarihe atfen her yıl, 19 Eylül Gaziler Günü olarak kutlanmaktadır.

Eyl

2023-2024 eğitim öğretim yılı açılışı öğrenci, öğretmen, velilerimizin katılımıyla gerçekleştirdik.

Eyl

Yenilenebilir Teknolojileri Alanı 12. Sınıf öğrencilerimizden Mücahit Sait ÖZKAN kick boks turnuvalarında madalyaları topladı.

Eyl

2023-2024 Eğitim öğretim yılı kurul toplantısı okulumuz konferans salonunda yapılmıştır.

Ağu

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 101. yıl dönümünü kutluyoruz, Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk'ü ve bağımsızlık yolunda gözlerini kırpmadan canlarını veren kahraman şehitlerimizi saygı, rahmet, minnetle anıyoruz.

Ağu

2023-2024 Eğitim öğretim yılı ders giriş çıkış saatleri açıklanmıştır. Sabah öğrencilerimiz 8.30'da tören alanında hazır bulunması gerekmektedir.

Tem

"15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nde Şehitlerimizi rahmet, minnet ve saygıyla, Gazilerimizi şükranla anıyoruz. Vatan size minnettardır.

Haz

2023-2024 Eğitim öğretim yılında okulumuzu tercih edecek öğrencilerimize yönelik okul tanırım videosu hazırladık.

Haz

2022-2023 Eğitim öğretim yılı sene sonu kurul toplantısını 19 Haziran 2023 Pazartesi günü okul müdürümüz Veli KUTLU'nun başkanlığında online olarak gerçekleştirdik. Toplantıya öğretmenlerimiz online dahil olurken, idarecilerimizde toplantıda hazır bulundular.

Haz

2022-2023 eğitim öğretim yılı müdürümüz Sayın Veli KUTLU'nun kapanış konuşmasıyla sona ermiştir. Müdürümüz konuşmasında  “Çok Kıymetli  Öğretmen arkadaşlarım, Sevgili Öğrenciler, Çok Kıymetli Veliler, Bu günden itibaren 1 yıllık bir maraton sonunda seneyi tamamlamış bulunuyoruz. Bugün alınan karneler öğrencilerin bir dönem boyunca okul yaşantılarında gösterdikleri performansın değerlendirilmesi olacaktır.

Haz

Sınıf arasında yapılan Futbol Turnuvasında AMP-11G sınıfı şampiyon olmuştur. Şampiyonların madalyaları okul müdürü Veli KUTLU tarafından törenle verilmiştir.

Haz

12-15 Haziran tarihler arasında ilimizde gercekleştirilen Hava Sporları Türkiye Birinciliği müsabakalarında okulumuz öğrencileri "Genç Erkekler" takımı kağıt uçak ve roket yarışmalarına katılmıştır.

May

Tiyatro kulübü öğrencilerimizin hazırlamış olduğu "Dr. Çıldırdı" tiyatro gösterisi okulumuz konferans salonunda sergilenmiştir.