Ara

Yenilenebilir teknolojileri alanı öğretmenleri tarafından öğrencilerin içmesi için arıtma içme suyu sistemi kurulmuştur. Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ara

3 Aralık; Birleşmiş Milletler'in 1992 yılında almış olduğu karar sonrası "Uluslararası Engelliler Günü" olarak ilan edilmiştir. 3 Aralık, o gün itibariyle tüm dünyada engelli insanların sorunlarına dikkat çekmek için belirlenmiş bir gündür. Dolayısıyla 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kutlanacak veya bayram yapılacak bir gün değil, okulumuzda günün anlam ve öenmini belirten pano hazırlanarak program düzenlenmiştir.

Kas

Öğretmenler bir kandile benzer, kendini tüketerek başkalarına ışık veriri...

Kas

Türkiye Cumhuriyeti devletimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'Ü ebediyete intikal edişinin 85. yıldönümünde  onun mirasına  emanetine  sahip çıkıp  ideallerini  yaşatma  sorumluluğumuzu  bir kez daha hatırlayarak /hatırlatarak  rahmetle şükranla  anıyoruz  ruhu şad olsun.

Kas

Biyomedikal Cihaz Teknolojileri Alanı 12-F sınıfı öğrencilerimizle ile Yunus Emre Devlet Hastanesi 2 Eylül Ek Binasında bulunan "Hiperbarik Oksijen Tedavisi Ünitesi" ne teknik gezi düzenlenmiştir.

Kas

Kızılay Kulübü öğrencileri ve danışman öğretmenlerimiz okulumuz konferans salonunda "Kızılay Haftası" doloyısıyla program düzenlediler.

Ekm

Aziz Milletimizin tarih boyunca sergilediği var olma mücadelesinin Türkiye Yüzyılı'na erişmesinin haklı gururunu milletçe hep birlikte yaşamaktayız. Yarınlarımızın teminatı evlatlarımıza bırakılan en büyük miras ve sarsılmaz bir değer olan Cumhuriyetimizin, 100. kuruluş yıl dönümünü büyük bir heyecan ve gururla kutluyoruz.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. yıl kutlamaları kapsamında Vecihi Hürkuş havacılık müzesinde gerçekleştirilen etkinliğe okulumuz oğrencileri katılımı sağlanmıştır.

Ekm

13 Ekim Dünya Afet Risklerinin Azaltılması Günü programı çerçevesinde okulumuzun herhangi bir afet durumunda en kısa zamanda tahliye edilmesi amacı ile okul tahliye tatbikatı  yapılmıştır.

Ekm

İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından okulumuz öğretmenlerine ücretsiz "Bağırsakta gizli kan tarama kiti" dağıtılmıştır.

Ekm

"İlk Yardım Hayat Kurtarır"

İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından öğrencilerimize ilk yardım eğitimi verilmiştir.

Ekm

Tepebaşı İlçe Kaymakamı Sayın Sadettin YÜCEL,okulumuza ziyarette bulundu. Okul Müdürümüz Sayın Veli KUTLU  okulumuzda yapılan çalışmalar hakkında bilgiler vererek İlçe Kaymakamımız Sayın Sadettin YÜCEL ile istişarede bulunmuştur.

Ekm

Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed'in (s.a.v) dünyayı şereflendirdiği hafta  "Mevlid-i Nebi Haftası" olarak kutlanmaktadır.

Ekm

Ahilik Haftası kapsamında Tepebaşı İlçe Müftülüğü personeli tarafından öğrencilerimize Ahiliğin önemi ve değerli şahsiyetler hakkında konferans verilmiştir.

Ekm

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nin Sosyal Hizmetler Müdürlüğüne ait engelli araçların tamir ve bakımları yapılmıştır.  Öğretmenlerimizin kontrolünde öğrencilerimiz tarafından tamiri yapılan araçlar yetkililere teslim edilmiştir.