Eskişehir İl Müftülüğü Bağımlılıkla Mücadele Koordinatörlüğünde görevli Ayşe YILDIZ  tarafından 9. sınıf öğrencilerimize "Teknoloji Bağımlılığı" hakkında öğrencilerimize seminer verilmiştir.

Türkiye'de ilk kez düzenlenen Kar Rugby Şampiyonasında ATP 12-B  Sınıfı öğrencimiz Emin Can ATIŞ  Türkiye Şampiyonu olmuştur.

Anadolu Üniversitesi İkdisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğretim görevlisi Prof. Dr. Metin ÇOŞKUN tarafından "Finansal Okur Yazarlık Semineri" verilmiştir.

Şbt

Okulumuz öğrencileri Şubat ayı boyunca Dilimizin Zenginlikleri projesi kapsamında atasözü,deyim resimleme; drama ile atasözü deyim anlatma etkinliği yapmıştır.

Şbt

Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetlere ait olan engelli araçlarının bakımı okulumuzda yapılmaya devam etmektedir.

Şbt

Tepebaşı Şehit Şükrü Şahin Rehberlik Araştırma Merkezi tarafından okulumuza "Psikososyal Koruma, Önleme ve Krize Müdahale Hizmetleri" kapsamında ziyaret gerçekleştirildi.

Ock

Şubat Dönemi Sorumluk Sınav Takvimine DUYURULAR başlığı altından ulaşabilirsiniz.

Ock

Okulumuz matematik öğretmeni Levent ÖZTÜRK emekli olmuştur.

Ock

Tepebaşı İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet FAİDECİ okulumuzu ziyaret etmiştir.

Ock

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılının birinci dönemini bitirmiş bulunuyoruz.   Dönemin son gününde öğrencilerimizle karne heyecanını paylaşmanın mutluğunu yaşaıyoruz. Okul müdürümüz Veli KUTLU öğrenci ve velilerimize hitaben konuşma yapmıştır.

Ock

Pençe Kilit Harekât bölgesinde şehit olan askerler için 15 Ocak Pazartesi günü bayrak töreni öncesinde okulumuzda bir dakikalık saygı duruşunda bulunduk.

Ock

Milli Eğitim Bakanımız Sayın Yusuf Tekin tarafından başlatılan; Dilimizin Zenginlikleri Projesi; okullarda yapılacak söz varlığını zenginleştirme çalışmaları ile öğrencilerin dilimizin zenginliklerini tanımasını, kültür taşıyıcısı olan sözcüklerimizle buluşmasını, buna bağlı olarak da dili iyi kullanmasını ve düşünce dünyasını geliştirmesini amaçlamaktadır.

Ock

10-12 Ocak 2024 tarihleri arasında okulumuz teknik öğretmenleri METEK III eğitimine katılmıştır.

Ock

Enerjinin etkin kullanılması, israfının önlenmesi, iklim değişikliği ile mücadele edilmesi ve çevrenin korunması için enerji kaynaklarının ve enerjinin kullanımında verimliliğin artırılması amaçlanmakta olup, enerji verimliliği kültürünün toplumda yaygınlaşması ve çevre bilincinin geliştirilebilmesi amacıyla her yıl Ocak ayının ikinci haftası, "Enerji Verimliliği Haftası" olarak tüm dünyada kutlanmaktadır.

Ara

Yenilenebilir Teknolojileri Alanı 12. Sınıf öğrencilerimizden Mücahit Sait ÖZKAN okulumuzu temsilen 27-28 Aralık 2023 tarihlerinde Gökmeydan Spor Salonunda yapılan okul sporları A Genç Erkekler Kick Boks müsabakalarında Eskişehir İl Birincisi olmuştur. Mücahit Sait Özkan okulumuzu temsilen Mersin'de Şubat ayında yapılacak olan Türkiye şampiyonası finallerine katılacaktır.