2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI KAPANIŞ PROGRAMI

2022-2023 eğitim öğretim yılı müdürümüz Sayın Veli KUTLU'nun kapanış konuşmasıyla sona ermiştir. Müdürümüz konuşmasında  “Çok Kıymetli  Öğretmen arkadaşlarım, Sevgili Öğrenciler, Çok Kıymetli Veliler, Bu günden itibaren 1 yıllık bir maraton sonunda seneyi tamamlamış bulunuyoruz. Bugün alınan karneler öğrencilerin bir dönem boyunca okul yaşantılarında gösterdikleri performansın değerlendirilmesi olacaktır.

Sevgili öğrenciler; Başarılı olmanın belkide en önemli aşaması kendine güvenmedir. Tatiller, dinlenmeyi hak ettiğimiz dönemlerdir. Bütün bir dönemin yorgunluğunu tatillerde atmak en büyük hakkınızdır. Ancak unutmayınız ki dinlenmek sadece boşa vakit geçirmek demek değildir. Aslında her gün ve her an yaptığımız işi değiştirerek de dinlenebiliriz. Bunun için tatil süresince sizi dinlendirecek ve eğlendirecek aktivitelerin yanı sıra zayıf olduğunuz konularda kendinizi takviye etmelisiniz. En önemlisi kitap okuma alışkanlığını edinmenin yollarını aramalısınız. Çünkü okumak, problemlerin ve sıkıntıların kaynağını kurutur.

Değerli Öğretmen Arkadaşlarım,
Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün gösterdiği hedeflerin eğitim yoluyla gerçekleşebileceği gerçeğini daima diri tutmalıyız. Bugün sınıflarımızda sizlerin bilgi ve deneyimlerinden yararlanmayı bekleyen öğrenciler, yarın ülkemizi daha iyi seviyelere çıkarabilmek için bayrağı hepimizden teslim alacaktır.

16-06-2023

Yayın: 16.06.2023 - Güncelleme: 16.06.2023 19:23 - Görüntülenme: 494