Nis

Erasmus+ Mesleki Eğitim Öğrenici ve Personel Hareketliliği için Erasmus+ Akreditasyonu, kurum ve kuruluşlara Erasmus Programına uzun süreli olarak katılabilme ve hareketlilik faaliyetleri için öğrencilerimizi Macaristan'ın başkenti Budapeşte şehrine yolladık.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında okulumuzda etkinlikler yapılmıştır. Okul Müdürümüz Sayın Veli KUTLU günün anlam ve önemini belirten mesaj yayınlamıştır.

Nis

Okulumuza ismini veren öğrencimiz Şehit Murat Tuzsuz ve oklumuz eski öğretmenlerinden rahmetli İsmail AYAZ için okul bahçemizde lokma döktürülmüştür.

Nis

26 Nisan Dünya Fikri Mülkiyet Haftası kapsamında Gülay Kanatlı Ortaokulunda sergi düzenlenmiştir.

Veliler, okulun internet sitesi üzerinden e-devlet kullanıcı bilgileriyle sisteme giriş yapabilirler. Sistemde, idarecilerimizin müsaitlik  tablosundan boş olan zaman dilimleri belirtilmiştir. Uygun saati seçerek randevu talebinde bulunabilirsiniz.

18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi Türk tarihinin en şerefli sayfalarını dolduran birer zafer destanıdır. Öğrencilerimizle birlikte Şehitlik ziyaretinde bulunarak dua ettik.

18 Mart Şehitler Günü dolayısıyla okulumuza ismini veren Şehit Murat Tuzsuz'un baba ocağına ziyaret ettik.

Okulumuz eski öğretmenlerinden İsmail AYAZ'ı kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz.

Tepebaşı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü İSG birimi tarafından okulumuz konferans salonunda öğretmenlerimize İSG Semineri verilmiştir.

12 Mart 1921, İstiklal Marşı'nın kabulü ve millî marşımız olarak belirlendiği tarihtir.

İstiklâl Marşı'nın şiiri, Mehmet Âkif Ersoy tarafından yazılmıştır. Kurtuluş Savaşı'nın büyük bir mücadeleye dönüştüğü yıllarda yazılan bu şiir, 12 Mart 1921'de Birinci Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından İstiklal Marşı olarak kabul edilmiştir.

Okulumuz , Elektrik Elektronik Alanı Elektrikli Cihazlar Teknik Servis Dalı öğrencileri , mesleki bilgilerini pekiştirmek ve sahadaki uygulamaları yerinde görmek adına Akman Kuru Temizleme fabrikasına teknik gezi düzenlemişlerdir. Şirket sahibi Emre bey ve çalışanlarına gösterdikleri misafirperverlik için teşekkür eder iyi çalışmalar dileriz.

Yeşilay içene değil, içilen zehirlere karşıdır.

1-7 Mart Deprem Haftası kapsamında okulumuzda deprem tatbikatı yapılarak sınıflarımız güvenli bir şekilde tahliye edilmiştir.

Eskişehir İl Müftülüğü Bağımlılıkla Mücadele Koordinatörlüğünde görevli Ayşe YILDIZ  tarafından 9. sınıf öğrencilerimize "Teknoloji Bağımlılığı" hakkında öğrencilerimize seminer verilmiştir.

Türkiye'de ilk kez düzenlenen Kar Rugby Şampiyonasında ATP 12-B  Sınıfı öğrencimiz Emin Can ATIŞ  Türkiye Şampiyonu olmuştur.