ESKİŞEHİR / TEPEBAŞI - Şehit Murat Tuzsuz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Meslek dersleri sınavları 18 - 22 Mart 2024 tarihleri arasında yapılacaktır.

Kültür dersleri sınavları 25 - 29 Mart 2024 tarihleri arasında yapılacaktır.

9. Sınıflar Türk Dili Edebiyatı ve Matematik sınavları Türkiye geneli bakalık tarafından ortak yapılacaktır.

12. Sınıflar ve MESEM ortak sınav takvimine dahil değildir.

Ock

Şubat Dönemi Sorumluk Sınav Takvimi açıklanmıştır. Sınava girecek öğrencilerimiz sınavdan 15 dk önce sınav salonunda hazır bulunmaları gerekmektedir.

Ara

2023-2024 Eğitim öğretim yılı I.Dönem II.Sınav tarihleri belli olmuştur.

Ekm

1.Dönem 1. yazılı sınavlarda Seçmeli Derslerin konulara göre soru dağılımları tablo halinde verilmiştir.

Kültür dersleri sınavları 30 Ekim - 03 Kasım tarihleri arasında

Atölye  dersleri sınavları 06-10 Kasım tarihleri arasında yapılacaktır.

12. Sınıf ve MESEM sınıfları ortak sınavlara dahil değildir.

Eyl

12. Sınıflar TEK DERS Sınavı 2 Ekim 2023 Pazartesi günü yapılacaktır.

Eyl

12. Sınıflar TEK DERS Sınavı 2 Ekim 2023 Pazartesi günü yapılacaktır.

Eyl

Eylül ayı sorumluluk sınav takivimi açıklanmıştır. Sınavlar 12-24 Eylül 2023 tarihleri arasında yapılacaktır.

Tem

2022-2023 Eğitim öğretim yılı 12. Sınıflar sorumluluk - tek ders sınavı 11 Temmuz 2023 tarihinde yapılacaktır.

May

05-13 Haziran tarihleri arasnda yapılacak olan sorumluluk sınav takvimi açıklanmıştır. Sınava girecek olan öğrencilerimize başarılar dileriz.

May

2022-2023 Eğitim Öğretim yılı 2. Dönem 2. Ortak Sınav Takvimi belli olmuştur. Öğrencilerimizin belirlenen gün ve saatlerde sınavlarına hazır bulunmaları gerekmektedir.

Ock

Enerjinin israfının önlenmesi, enerjinin etkin kullanımı, gelecek nesillere daha temiz ve yaşanabilir bir dünya bırakılması hedefiyle 09-15 Ocak 2023  Enerji Verimliliği Haftası olarak kutlanmaktadır. Okulumuz tarafından enerji verimliliği ile ilgili konularda farkındalık oluşturmak üzere koridorlardaki panolarda bilgilendirme afişleri ve yazıları, okul dijital panosunda video paylaşımları yapılmıştır.

Ara

15. Uluslararası MEB Robot Yarışmasının 08-11 Mart 2023 Tarihlerinde, Bursa İlinde "Cumhuriyet ve Teknoloji" Teması ve "Ahican Cumhuriyet'in İzinde, Teknolojinin Peşinde Bursa'da" Sloganı ile düzenlenecektir.

Ara

2022-2023 Eğitim öğretim yılı 1. DÖNEM 2. SINAV TAKVİMİ   yayınlanmıştır. Öğrencilerimize başarılar dileriz.

Ekm

Millî Eğitim Bakanlığının okullardaki kütüphanelerde bulunan kitap sayısını arttırmak için 1 Milyon Kitap kampanyası başlatmıştır.