Etiket Sonuçları: TEKNİK GEZİ

Okulumuz , Elektrik Elektronik Alanı Elektrikli Cihazlar Teknik Servis Dalı öğrencileri , mesleki bilgilerini pekiştirmek ve sahadaki uygulamaları yerinde görmek adına Akman Kuru Temizleme fabrikasına teknik gezi düzenlemişlerdir. Şirket sahibi Emre bey ve çalışanlarına gösterdikleri misafirperverlik için teşekkür eder iyi çalışmalar dileriz.

Kas

Biyomedikal Cihaz Teknolojileri Alanı 12-F sınıfı öğrencilerimizle ile Yunus Emre Devlet Hastanesi 2 Eylül Ek Binasında bulunan "Hiperbarik Oksijen Tedavisi Ünitesi" ne teknik gezi düzenlenmiştir.

Ara

Okulumuz Elektrikli Cihazlar Teknik Servis dalı öğrencileri , Haier Kurutucu Fabrikasına ,bilgi görgü ve pratiklerini artırmak üzere teknik gezi gerçekleştirmişlerdir.